Welkom » Theatermenu

THEATERMENU


Helaas is het voorlopig niet mogelijk om gebruik te maken van het Theatermenu wegens het sluiten van de horeca als gevolg van de corona-maatregelen. Wel kunt u bij ons terecht voor een heerlijke afhaalmaaltijd, deze menukaart is hier te vinden.

 

Theaterkerk Hemels is gevestigd in een historische kerk in hartje Twisk. Hier kunt u komen genieten van de mooiste concerten, verrassende optredens en andere bijeenkomsten.

 

Restaurant d'Artiest en Theaterkerk Hemels hebben nu de handen ineen geslagen en u kunt nu ook vóór een voorstelling de avond al culinair beginnen met een driegangendiner voor maar € 27.50. Hiernaast vind u het menu dat wij hebben samengesteld uitsluitend voor de bezoekers van Theaterkerk Hemels. 

Een tafel reserveren kan via 0227-548080 en wij zorgen ervoor dat u op tijd richting Twisk kunt voor de desbetreffende voorstelling! Vermeld er wel even bij dat u gebruikt wilt maken van ons Theatermenu.

 

Voor meer informatie over Theaterkerk Hemels en hun theaterprogramma voor 2020-2021 verwijzen wij u door naar hun website: https://theaterkerkhemels.nl/

 

 

 

 


THEATERMENU – THEATERKERK HEMELS

 

DRIEGANGENMENU

 

VOORGERECHT

Geserveerd met brood
 

Serranoham op een salsa van tomaat, olijf en
knoflook, geserveerd met truffelsaus

of

Gebrande tonijn op salade van komkommer
met limoen-kerriemayonaise en kokosschuim

 

 

HOOFDGERECHT

Geserveerd met diverse garnituren
 

Kogelbiefstuk met groene pepersaus

of

Zalmfilet met witte wijnsaus

 

DESSERT


Bitterkoekjesbavarois met slagroom

 

€ 27.50