Welkom » Menukaart » Menu's

DRIEGANGENMENU


VOORGERECHT

Serranoham op een salsa van tomaat,

olijf en knoflook, geserveerd met truffelsaus

 

HOOFDGERECHT

Gebakken kogelbiefstuk met stroganoffsaus

OF 

Gebakken heekfilet met dragonsaus

Beide geserveerd met diverse garnituren

 

DESSERT

Yoghurtparfait met kersen,
geserveerd met kaneel-karamelsaus

 

€ 27.50

 

 


VIERGANGENMENU

Iedere maand een nieuw viergangenmenu, bestaande uit de
specialiteiten van de chef!


MAART 2020

                                 

 VOORGERECHT

Terrine van gerookte zalm,
gerookte aardappelen en spinazie

 

TUSSENGERECHT

Bouillabaisse

 

HOOFDGERECHT

Lamshaas geserveerd met honing-tijmsaus

en een bitterbal van gorgonzola en bloemkool

 

DESSERT

Chocolademousse met een dekseltje van gekarameliseerde
marsepein, geserveerd met crème anglaise

 

€ 42.50