Welkom » Menukaart » Menu's

DRIEGANGENMENU


VOORGERECHT

Serranoham op een salsa van tomaat,

olijf en knoflook, geserveerd met truffelsaus

 

HOOFDGERECHT

Gebakken kogelbiefstuk met stroganoffsaus

OF 

Gebakken heekfilet met dragonsaus

Beide geserveerd met diverse garnituren

 

DESSERT

Yoghurtparfait met kersen,
geserveerd met kaneel-karamelsaus

 

€ 27.50

 

 


VIERGANGENMENU

Iedere maand een nieuw viergangenmenu, bestaande uit de
specialiteiten van de chef!


JANUARI 2020

                                 

 VOORGERECHT

Op verse dennennaalden gerookte eendenborst, geserveerd met

granaatappelsiroop, paddenstoelenchips en gekarameliseerde noten

 

TUSSENGERECHT

Gegrilde zeebaarsfilet met groententagliatelle

en cognac-gorgonzolasaus

 

HOOFDGERECHT

 

Crépinette met kalfszwezerik en gevogeltemousse,

in combinatie met dragonfond

 

DESSERT

Omelet sibérienne met amarena-kersenijs

 

€ 42.50