Welkom » Menukaart » Menu's

DRIEGANGENMENU


VOORGERECHT

Serranoham op een salsa van tomaat,

olijf en knoflook, geserveerd met truffelsaus

 

HOOFDGERECHT

Gebakken kogelbiefstuk met stroganoffsaus

OF 

Gebakken heekfilet met dragonsaus

Beide geserveerd met diverse garnituren

 

DESSERT

Yoghurtparfait met kersen,
geserveerd met kaneel-karamelsaus

 

€ 27.50

 

 


VIERGANGENMENU

Iedere maand een nieuw viergangenmenu, bestaande uit de
specialiteiten van de chef!


NOVEMBER 2019

                                 

 VOORGERECHT

Huisgerookte ganzenborst met bloedsinaasappelconfit
en gekarameliseerde noten

 

TUSSENGERECHT

Duivenborst met salieconfit
en bospaddenstoelen

 

HOOFDGERECHT

 

Hertenbiefstuk met bospaddenstoelensaus,

pompoencompote en een bitterbal van rode kool

 

DESSERT

Drieluik van stoofpeer gecombineerd met
crème anglaise met een vleugje kruidnagel 

 

€ 42.50