Welkom » Menukaart » Menu's

DRIEGANGENMENU


VOORGERECHT

Serranoham op een salsa van tomaat,

olijf en knoflook, geserveerd met truffelsaus

 

HOOFDGERECHT

Gebakken kogelbiefstuk met stroganoffsaus

OF 

Gebakken heekfilet met dragonsaus

Beide geserveerd met diverse garnituren

 

DESSERT

Mandarijnparfait met crème anglaise van Grand Marnier
en 
amandelcrunch

 

€ 27.50

 

 


VIERGANGENMENU

Iedere maand een nieuw viergangenmenu, bestaande uit de
specialiteiten van de chef!


OKTOBER 2019

                                 

 VOORGERECHT

Lamszwezerik op een salade van huisgerookte Roseval aardappelen
en appel, gecombineerd met abrikozensaus

 

TUSSENGERECHT

Warme carpaccio van verse zalm met

krokante mosterd en dilledressing

 

HOOFDGERECHT

In ganzenvet gekonfijte kalfswang met pommes dauphine,

venkelcompote en jus verrijkt met gebakken spekjes

 

DESSERT

Verse vijg met gorgonzola, frambozencoulis
en zwarte-sesamijs

 

€ 42.50