Welkom » Menukaart » Lunch/A la carte

VOORGERECHTEN

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood


Frisse pomodori tomatensoep met crème fraîche

€  7.75

 

Rijk gevulde vissoep met een vleugje Pernod

€  9.50

 

Warme huisgerookte zalm met balsamico- en sinaasappelconfit

€  12.50

 

Carpaccio van huisgerookte ossenhaas met rucola,
Parmezaanse kaas en pesto

€ 12.50

 

Ongepelde hele gamba's, gebakken in tomatensaus
met knoflook en crème fraîche

€ 12.75

 

Hollandse garnalencocktail met cocktailsaus

€ 13.50

 

Salade met gemarineerde kip

€ 9.50

 

 Gebakken duivenborst met salieconfit, pompoencompote

en Japanse shiitake 

€ 12.50

 

Dumplings met een vulling van paddenstoelen en veganistisch

gehakt, gecombineerd met lemongrass-saus

€ 12.50

 

Huisgerookte hertencarpaccio met walnoten, roodfruitcompote en beukenzwam

€ 13.00

Wildbouillon met kwartelei en bospaddenstoelen

€ 8.50


HOOFDGERECHTEN

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse garnituren


VLEESGERECHTEN

Gemarineerde spareribs met knoflook- en chilisaus

€ 19.50

 

Oma's draadjesvlees, geserveerd op authentiek petroleumstelletje

€ 19.50

 

Kogelbiefstuk met groene pepersaus

€ 18.50

 

Gebakken tournedos met een pittige saus van groene pepers

€ 23.75

 

Hazenrugfilet met rozemarijnsaus, stoofpeer en een bitterbal van rodekool

€ 25.50

 

Hertenbiefstuk met truffelsaus en een morieljes-aardappelgratin

€ 21.50

 

Wilde eendenborst geserveerd met bosbessensaus, pommes dauphine 

en appelcompote

€ 23.50




HOOFDGERECHTEN

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse garnituren


VISGERECHTEN

 

Grote portie ongepelde hele gamba's, gebakken in
tomatensaus 
met knoflook en crème fraîche

€ 23.50

 

Heekfilet met wittewijnsaus

€ 18.50

 

Gebakken zalm op teriyaki wijze geserveerd met hartige kroepoek op smaak gebracht met wasabi

€ 21.50

 

Zwaardvis geserveerd met risotto verrijkt met rivierkreeftjes en kreeftensaus

€ 23.50

 

Roodbaars gegratineerd met marsepein, in combinatie met
gorgonzolasaus

€ 21.50

Drie gebakken sliptongen 

€ 21.50



VEGETARISCH

 

Opgerolde flammkuchen met een vulling van groenteragout,
geserveerd met salsa

€ 18.50

Vegan tandooricurry met chapati (Indiaas brood)

€ 18.50

 

Verse pasta met gorgonzolasaus en notengehakt

€ 18.50

 

Zwitserse kaasfondue met brood en rauwkost

€ 22.50


DESSERTS


Dame Blanche

€  7.50

 

Lelijk eendje: Vanilleroomijs met advocaat

€  7.50

 

Verse vijgen gegratineerd met tijmsiroop gecombineerd met balsamicoconfit,

sinaasappelmeringue en witte chocoladeroomijs

€ 8.75

 

Hazelnootparfait met slagroom

€ 7.75

 

Crème brûlée geparfumeerd met tonkabonen,

geserveerd met ahorn-walnootijs

€ 8.75

 

Cheesecake van pistache en vanille geserveerd met groene appelsorbet en citroengrascoulis
€ 8,75