Welkom » Menukaart » Drie- en viergangenmenu

DRIEGANGENMENU


VOORGERECHT

Salade met kip gemarineerd in smokey-barbecuesaus

 

HOOFDGERECHT

Gebakken kogelbiefstuk met groene pepersaus

OF 

Gebakken heekfilet met mosterd-dillesaus

Beide geserveerd met diverse garnituren

 

DESSERT

Huisgemaakte parfait van karamel en hazelnoot

 

€ 27.50

 


CHEF'S SPECIALS

Iedere maand een nieuw viergangenmenu bestaande uit
de specialiteiten van de chef!


VOORGERECHT

Huisgerookte ganzenborst met cranberrycompote,
geserveerd op een salade

 

TUSSENGERECHT

Wilde duivenborst met een saus van morieljes
en pompoencompote

 

HOOFDGERECHT


Hertenbiefstuk met rode portsaus, appelcompote en
een crouton van ontbijtkoek

 

DESSERT

Tarte tatin van stoofpeer,

geserveerd met yoghurtijs

 

€ 42.50