Welkom » Menukaart » Drie- en viergangenmenu

DRIEGANGENMENU


VOORGERECHT

Salade met kip gemarineerd in smokey-barbecuesaus

 

HOOFDGERECHT

Gebakken kogelbiefstuk met groene pepersaus

OF 

Gebakken heekfilet met mosterd-dillesaus

Beide geserveerd met diverse garnituren

 

DESSERT

Huisgemaakte parfait met framboos en witte chocolade

 

€ 27.50

 


CHEF'S SPECIALS

Iedere maand een nieuw viergangenmenu bestaande uit
de specialiteiten van de chef!


VOORGERECHT

Japanse salade met beef, zeewier en wasabi-kroepoek

 

TUSSENGERECHT

Zeeduivel geserveerd in een Thaise kruidenbouillon,

gecombineerd met langoustines

 

HOOFDGERECHT

Pekingeend op originele wijze geserveerd
met flensjes, hoisinsaus en crudité

 

DESSERT|

Glutenvrij taartje met een vulling van hazelnoten, pruimen en honing, gecombineerd met walnootijs

 

€ 42.50