Welkom » Menukaart » Drie- en viergangenmenu

DRIEGANGENMENU


VOORGERECHT

Salade met kip gemarineerd in smokey-barbecuesaus

 

HOOFDGERECHT

Gebakken kogelbiefstuk met groene pepersaus

OF 

Gebakken heekfilet met mosterd-dillesaus

Beide geserveerd met diverse garnituren

 

DESSERT

Huisgemaakte parfait met framboos en witte chocolade

 

€ 27.50

 


CHEF'S SPECIALS

Iedere maand een nieuw viergangenmenu bestaande uit
de specialiteiten van de chef!


VOORGERECHT

Huisgemaakte sushirol met verse tonijn

 

TUSSENGERECHT

Wilde zeebaarsfilet met schuim van waterkers
en een wafel van Parmezaanse kaas

 

HOOFDGERECHT

Lamshaas met tabouleh, falafel
en een Syrische yoghurtcrème

 

DESSERT|

Tiramisu met chocolade en stroopwafel,
geserveerd met banaantje

 

€ 42.50