Welkom » Menukaart » Afhaalmenu

AFHAALMENU

U kunt bij ons zeven dag per week gerechten komen afhalen. Wij zijn geopend tussen 17:00 en 20:00. De bestellingen kunnen zowel met pin als contant worden afgerekend.
Vergeet ook niet uw stempelkaart mee te nemen. Iedere volle kaart kunt u inwisselen voor € 20.00 korting.

Bestellen kan via 0227-54 80 80.

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade


DRIEGANGENMENU


VOORGERECHT

Salade met kip gemarineerd in smokey-barbecuesaus

HOOFDGERECHT
 Kogelbiefstuk met groene pepersaus

OF 

Heekfilet met mosterd-dillesaus

DESSERT
Bitterkoekjesbavarois

€ 22.00


VOORGERECHTEN


Brood met roomboter en aïoli (2 personen)

€ 3.50

Frisse pomodori tomatensoep met crème fraîche 
€  6.00

Rijk gevulde vissoep met een vleugje Pernod

€  7.50

Salade met kip gemarineerd in smokey-barbecuesaus

€ 6.00

Huisgerookte zalm met balsamico- en sinaasappelconfit

€  9.00

Carpaccio van huisgerookte ossenhaas met rucola,
Parmezaanse kaas en pesto

€ 9.00

Ongepelde hele gamba's, gebakken in tomatensaus
met knoflook en crème fraîche

€ 9.50

Poké bowl met garnaal, biefstuk of een vegetarische

€ 9.50

Hollandse garnalencocktail met cocktailsaus

€ 10.00

Samosa’s met een vulling van lamscurry of met een vegetarische vulling van spinazie en feta, geserveerd met muntchutney

€ 9.00

Langoustines met kreeftensaus, spekfeuille en gamba mousse
€ 9.50

Hertencarpaccio met truffelmayonaise en gekarameliseerde walnoten

€9.00

 


VLEESGERECHTEN


Gemarineerde spareribs met knoflook- en chilisaus

€ 15.50

Oma's draadjesvlees

€ 15.50

Gebakken tournedos groene pepersaus

€ 19.00

Dry aged côte de boeuf (2 personen) met

pepersaus, stroganoffsaus en een salsa
€ 67.00

Varkenshaas met champignonroomsaus

€ 16.50

Kogelbiefstuk met groene pepersaus

€ 15.00

Duet van iberico met kardemon confit, bananenchips

en gefrituurde polenta balletjes

€ 19.50

Gekonfijte eendenbout met gesauteerde prei en
knoflook-aardappelpuree

€ 18.50


VISGERECHTEN


Grote portie ongepelde hele gamba's, gebakken in
tomatensaus 
met knoflook en crème fraîche

€ 18.50

Corvina-teriyaki met wasabikroepoek en komkommerkimchi
€ 17.50

Heekfilet met mosterd-dillesaus

€ 15.00

Sliptongen met remouladesaus

€ 18.50

Zalmfilet met dillesaus

€ 16.50


VEGETARISCH


Opgerolde flammkuchen met een vulling van groenteragout,
geserveerd met kruiden-crème fraîche

€ 14.00

Vegan tandooricurry met chapati (Indiaas brood)

€ 14.00

Falafel geserveerd met een salsa van tomaat en paprika
en parelcouscous

€ 14.50


DESSERTS


Bitterkoekjesbavarois

€ 4.50

Chocolademousse

€ 4.50

Mango-cheesecake

€ 5.00


WIJNEN


Fles - 25cl

Santa Alicia - Chardonnay

La Croisade - Merlot

€ 3.95

 

Fles - 75cl

Josselin - Chardonnay

Josselin - Sauvignon Blanc

Floralba - Pinot Grigio Blush (rosé)

Josselin - Merlot Grenache

Josselin - Cabernet Sauvignon

€15.00