Welkom » Menukaart » Afhaalmenu

AFHAALMENU

U kunt bij ons zeven dag per week gerechten komen afhalen. Wij zijn geopend tussen 17:00 en 20:00. De bestellingen kunnen zowel met pin als contant worden afgerekend.
Bestellen kan via 0227-54 80 80.

 

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade


DRIEGANGENMENU


VOORGERECHT

Salade met kip gemarineerd in smokey-barbecuesaus

HOOFDGERECHT
 Kogelbiefstuk met groene pepersaus

OF 

Heekfilet met mosterd-dillesaus

DESSERT
Bitterkoekjesbavarois

€ 22.00


VOORGERECHTEN


Brood met roomboter en aïoli (2 personen)

€ 3.50

Frisse pomodori tomatensoep met crème fraîche 
€  6.00

Rijk gevulde vissoep met een vleugje Pernod

€  7.50

Salade met kip gemarineerd in smokey-barbecuesaus

€ 6.00

Warme huisgerookte zalm met balsamico- en sinaasappelconfit

€  9.00

Carpaccio van huisgerookte ossenhaas met rucola,
Parmezaanse kaas en pesto

€ 9.00

Ongepelde hele gamba's, gebakken in tomatensaus
met knoflook en crème fraîche

€ 9.50

Hollandse garnalencocktail met cocktailsaus

€ 10.00

Samosa’s met een vulling van lamscurry of met een vegetarische vulling van spinazie en feta, geserveerd met muntchutney

€ 9.00

Duet van langoustines en coquilles gegratineerd met gorgonzola,
in combinatie met gesauteerde prei
€ 10.00

Wilde duivenborst met een saus van morieljes
en pompoencompote 
€10.50

Huisgerookte ganzenborst met cranberrycompote,
geserveerd op een salade 
€ 9.00


VLEESGERECHTEN


Gemarineerde spareribs met knoflook- en chilisaus

€ 15.50

Oma's draadjesvlees, geserveerd op authentiek petroleumstelletje

€ 15.50

Gebakken tournedos groene pepersaus

€ 19.00

Hazenrugfilet geserveerd met rozemarijnsaus, stoofpeer en
chips van schorseneer
€ 19.50

Hertenbiefstuk met rode portsaus, een crouton van ontbijtkoek
en appelcompote
€ 17.00

Wilde eendenborst met zwarte bessensaus en pommes dauphine

€ 19.00

Kogelbiefstuk met groene pepersaus

€ 15.00

Schnitzel met champignon-roomsaus

€ 13.50


VISGERECHTEN


Grote portie ongepelde hele gamba's, gebakken in
tomatensaus 
met knoflook en crème fraîche

€ 18.50

Zwaardvis met tagliatelle van paarse wortel
en een saus van gele paprika

€ 18.00

Hollandse rode mulfilet met citroendressing, in combinatie met
gepofte trostomaatjes en ratatouille
€ 18.50

Corvinafilet geserveerd met kreeftensaus en een soesje
gevuld met garnalenmousse
€ 18.50

Heekfilet met mosterd-dillesaus

€ 15.00

Zalmfilet met dillesaus

€ 16.50


VEGETARISCH


Opgerolde flammkuchen met een vulling van groenteragout,
geserveerd met kruiden-crème fraîche

€ 14.00

Vegan tandooricurry met chapati (Indiaas brood)

€ 14.00

Falafel geserveerd met een salsa van tomaat en paprika
en parelcouscous

€ 14.50


DESSERTS


Bitterkoekjesbavarois

€ 4.50

Chocolademousse

€ 4.50

Mascarpone-kersentaart

€ 5.00