Welkom » Menukaart » A la carte

VOORGERECHTEN

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood


Frisse pomodori tomatensoep met crème fraîche

€  7.50

 

Rijk gevulde vissoep met een vleugje Pernod

€  9.50

 

Warme huisgerookte zalm met een duet van
balsamico- en sinaasappelconfit

€  11.50

 

Carpaccio van huisgerookte ossenhaas met rucola,
Parmezaanse kaas en pesto

€ 11.50

 

Ongepelde hele gamba's, gebakken in tomatensaus
met knoflook en crème fraîche

€ 12.00

 

Hollandse garnalencocktail met cocktailsaus

€ 13.50

 

Pot-au-feu gevuld met een ragout van everzwijn

€ 9.75

 

Huisgerookte ganzenborst met bloedsinaasappelconfit

en gekarameliseerde noten

€ 11.50

 

Gegratineerde geitenkaas met krokant filodeeg

en honingdressing

€ 12.50

 

Winterse salade met bospaddenstoelen, pompoen

en gekonfijte vijgen

€ 10.50

 


HOOFDGERECHTEN

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse garnituren


VLEESGERECHTEN

Gemarineerde spare-ribs met knoflook- en chilisaus

€ 19.50

 

Oma's draadjesvlees, geserveerd op authentiek petroleumstelletje

€ 18.50

 

Gebakken tournedos met een pittige saus van groene pepers

€ 23.75

 

Wilde eendenborst met bosbessensaus
en pommes dauphine

€ 23.00

 

Hazenrugfilet met stoofpeer, saus van Jägermeister en
een mousse van pastinaak

€ 24.00

 

Hertenbiefstuk in combinatie met een bitterbal van rode kool, bospaddenstoelensaus en pompoencompote

€ 22.50

 

 



HOOFDGERECHTEN

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse garnituren


VISGERECHTEN

 

Grote portie ongepelde hele gamba's, gebakken in tomatensaus
met knoflook en crème fraîche

€ 23.50

 

Drie gebakken sliptongen geserveerd met remouladesaus

€ 22.50

 

Zeeduivelfilet gebakken met Ibérico-spek, geserveerd met

kreeftenschuim en knoflook-aardappelpuree

€ 23.00

 

Zwaardvisfilet met een saus van tomaat en steranijs en
wilde Italiaanse spinazie

€ 23.00

 

 

VEGETARISCH

 

Opgerolde flammkuchen met een vulling van groenteragout,
geserveerd met kruiden-crème fraîche

€ 17.50

Kokoscurry met Indiase naan en Japanse udon noedels

€ 17.50

 

Falafel geserveerd met een salsa van tomaat en paprika
en parelcouscous

€ 18.00

 

Zwitserse kaasfondue met brood en rauwkost

€ 21.50

 


DESSERTS


Dame Blanche

€  6.75

 

Lelijk eendje: Vanilleroomijs met advocaat en slagroom

€  6.75

 

Yoghurtparfait met kersen,
geserveerd met kaneel-karamelsaus

€ 6.50

 

Crème brûlée met Werther's Original
en karamelroomijs

€ 7.75

 

Verse vijgen met gorgonzola, in combinatie met
zwarte-sesamijs en frambozencoulis

€ 7.75

 

Eigentijdse tiramisu met Tia Maria

€ 7.75

 

Drieluik van stoofpeer gecombineerd met
crème anglaise met een vleugje kruidnagel

€ 7.75