Welkom » Menukaart » A la carte

VOORGERECHTEN

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood


Frisse pomodori tomatensoep met crème fraîche

€  7.75

 

Rijk gevulde vissoep met een vleugje Pernod

€  9.50

 

Warme huisgerookte zalm met balsamico- en sinaasappelconfit

€  12.50

 

Carpaccio van huisgerookte ossenhaas met rucola,
Parmezaanse kaas en pesto

€ 12.50

 

Ongepelde hele gamba's, gebakken in tomatensaus
met knoflook en crème fraîche

€ 12.75

 

Hollandse garnalencocktail met cocktailsaus

€ 13.50

 

Salade met gemarineerde kip

€ 9.50

 

 Gravad lax met mosterdijs

€ 12.50

 

Eendenborst gerookt op laurier met een saus van ahornsiroop,

geserveerd op salade

€ 13.50

 

Dumplings met een vulling van paddenstoelen en veganistisch

gehakt, gecombineerd met lemongrass-saus

€ 12.50

 

Gemarineerde en gebrande tonijn met avocado, jalapeños

en kokosschuim

€ 13.50


HOOFDGERECHTEN

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse garnituren


VLEESGERECHTEN

Gemarineerde spareribs met knoflook- en chilisaus

€ 19.50

 

Oma's draadjesvlees, geserveerd op authentiek petroleumstelletje

€ 19.50

 

Kogelbiefstuk met groene pepersaus

€ 18.50

 

Gebakken tournedos met een pittige saus van groene pepers

€ 23.75

 

Lamshaas met zoete aardappelfrites en andalousesaus

€ 23.50

 

Surf & turf van filet mignon en een grote gamba, gecombineerd

met een ziltige portsaus

€ 22.50

 

Varkenshaas geserveerd met champignonroomsaus

€ 19.50




HOOFDGERECHTEN

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse garnituren


VISGERECHTEN

 

Grote portie ongepelde hele gamba's, gebakken in
tomatensaus 
met knoflook en crème fraîche

€ 23.50

 

Heekfilet met mosterd-dillesaus

€ 18.50

 

Hele dorade, gegrild en gevuld met knoflook en gember

€ 20.50

 

Claressefilet geserveerd in een Thaise kruidenbouillon met
koriander en gamba’s

€ 23.50

 

Roodbaars gegratineerd met brie, in combinatie met
pittige kersensaus

€ 21.50

 



VEGETARISCH

 

Opgerolde flammkuchen met een vulling van groenteragout,
geserveerd met salsa

€ 18.50

Vegan tandooricurry met chapati (Indiaas brood)

€ 18.50

 

Verse pasta met gorgonzolasaus en notengehakt

€ 18.50

 

Zwitserse kaasfondue met brood en rauwkost

€ 22.50


DESSERTS


Dame Blanche

€  7.50

 

Lelijk eendje: Vanilleroomijs met advocaat

€  7.50

 

Sorbet met vers fruit

€ 8.50

 

Frambozenparfait met slagroom

€ 6.75

 

Rood seizoensfruit gegratineerd met crème anglaise,

in combinatie met absint-lavendelijs

€ 8.75

 

Ananas gekonfijt in Malibu, gecombineerd met salieroomijs

€ 8.75

 

Cheesecake van perzik met huisgemaakt Limoncello-ijs
€ 7.75