Welkom » Menukaart » A la carte

VOORGERECHTEN

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood


Frisse pomodori tomatensoep met crème fraîche

€  7.50

 

Rijk gevulde vissoep met een vleugje Pernod

€  9.50

 

Warme huisgerookte zalm met balsamico- en sinaasappelconfit

€  11.50

 

Carpaccio van huisgerookte ossenhaas met rucola,
Parmezaanse kaas en pesto

€ 11.50

 

Ongepelde hele gamba's, gebakken in tomatensaus
met knoflook en crème fraîche

€ 12.00

 

Hollandse garnalencocktail met cocktailsaus

€ 13.50

 

Samosa’s met een vulling van lamscurry of met een vegetarische

vulling van spinazie en feta, geserveerd met muntchutney

€ 11.50

 

Duet van langoustines en coquilles gegratineerd met gorgonzola,

in combinatie met gesauteerde prei
€ 13.50

 

Wilde duivenborst met een saus van morieljes

en pompoencompote
€ 13.50

 

Huisgerookte ganzenborst met cranberrycompote,

geserveerd op een salade
€ 11.50

 


HOOFDGERECHTEN

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse garnituren


VLEESGERECHTEN

Gemarineerde spareribs met knoflook- en chilisaus

€ 19.50

 

Oma's draadjesvlees, geserveerd op authentiek petroleumstelletje

€ 19.50

 

Gebakken tournedos met een pittige saus van groene pepers

€ 23.75

 

Hazenrugfilet geserveerd met rozemarijnsaus, stoofpeer en

chips van schorseneer
€ 24.50

 

Pot-au-feu gevuld met ragout van everzwijn, in combinatie

met een bitterbal van bospaddenstoelen
€ 20.50

 

Hertenbiefstuk met rode portsaus, een crouton van ontbijtkoek

en appelcompote
€ 21.50

 

Wilde eendenborst met zwarte bessensaus en pommes dauphine

€ 24.00



HOOFDGERECHTEN

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse garnituren


VISGERECHTEN

 

Grote portie ongepelde hele gamba's, gebakken in
tomatensaus 
met knoflook en crème fraîche

€ 23.50

 

Zwaardvis met tagliatelle van paarse wortel
en een saus van gele paprika

€ 22.50

 

Hollandse rode mulfilet met citroendressing, in combinatie met

gepofte trostomaatjes en ratatouille
€ 23.50

 

Corvinafilet geserveerd met kreeftenschuim en een soesje

gevuld met garnalenmousse
€ 23.50

 

VEGETARISCH

 

Opgerolde flammkuchen met een vulling van groenteragout,
geserveerd met kruiden-crème fraîche

€ 17.50

Vegan tandooricurry met chapati (Indiaas brood)

€ 17.50

 

Falafel geserveerd met een salsa van tomaat en paprika
en parelcouscous

€ 18.00

 

Zwitserse kaasfondue met brood en rauwkost

€ 21.50

 


DESSERTS


Dame Blanche

€  6.75

 

Lelijk eendje: Vanilleroomijs met advocaat

€  6.75

 

Huisgemaakte parfait van karamel en hazelnoot

€ 6.50

 

Crème brûlée met hopjes en bloedsinaasappelijs

€ 7.75

 

Tarte tatin van stoofpeer, geserveerd met yoghurtijs

€ 7.75

 

Mascarpone-kersentaart met bitterkoekjes,
geserveerd met kersenijs

€ 7.75

 

Glutenvrij taartje met een vulling van hazelnoten, pruimen en honing, gecombineerd met walnootijs

€ 7.75

 

Tiramisu van chocolade en stroopwafel,
geserveerd met banaanijs

€ 7.75