Welkom » Menukaart » A la carte

VOORGERECHTEN

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood


Frisse pomodori tomatensoep met crème fraîche

€  7.50

 

Rijk gevulde vissoep met een vleugje Pernod

€  9.50

 

Warme huisgerookte zalm met een duet van
balsamico- en sinaasappelconfit

€  11.50

 

Carpaccio van huisgerookte ossenhaas met rucola,
Parmezaanse kaas en pesto

€ 11.50

 

Ongepelde hele gamba's, gebakken in tomatensaus
met knoflook en crème fraîche

€ 12.00

 

Hollandse garnalencocktail met cocktailsaus

€ 13.50

 

Tabouleh van parelcouscous met Bressekip
en een 
siroop van steranijs

€ 11.50

 

Thaise salade met gegrilde gamba’s en koriander,
geserveerd in een papadum 

€ 12.50

 


HOOFDGERECHTEN

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse garnituren


VLEESGERECHTEN

Gemarineerde spare-ribs met knoflook- en chilisaus

€ 19.50

 

Oma's draadjesvlees, geserveerd op authentiek petroleumstelletje

€ 18.50

 

Gebakken tournedos met een pittige saus van groene pepers

€ 23.75

 

Tamme eendenborst met bosbessensaus

€ 21.50

 

Ibéricofilet geserveerd met gekarameliseerde appel,
vijgencompote en honing-mosterdsaus

€ 21.50

 

Gekonfijt runderstaartstuk in combinatie met een jus van
tijm en rozemarijn en compote van gerookte aubergine

€ 21.50

 



HOOFDGERECHTEN

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse garnituren


VISGERECHTEN

 

Grote portie ongepelde hele gamba's, gebakken in tomatensaus
met knoflook en crème fraîche

€ 23.50

 

Drie gebakken sliptongen geserveerd met remouladesaus

€ 22.50

 

Filet van pieterman in combinatie met gele paprikasaus
en pittige komkommersalsa

€ 21.50

 

Zeeduivelfilet gebakken met Ibérico-spek, geserveerd met 
kreeftenschuim en knoflook-aardappelpuree

€ 23.00

 

Rougetfilet gecombineerd met beurre blanc en artisjokbodem
gegratineerd  met een mousse van gamba’s

€ 22.00

 

 

VEGETARISCH

 

Flammkuchen met een vulling van groenteragout,
geserveerd met kruiden-crème fraîche

€ 17.50

 

Zwitserse kaasfondue met brood en rauwkost

€ 21.50

 


DESSERTS


Dame Blanche

€  6.75

 

Lelijk eendje: Vanilleroomijs met advocaat en slagroom

€  6.75

 

Mandarijnparfait met crème anglaise van Grand Marnier
en 
amandelcrunch

€ 6.50

 

Crème brûlée met Werther's Original
en karamelroomijs

€ 7.75

 

Verse vijgen met gorgonzola, in combinatie met
zwarte-sesamijs en frambozencoulis

€ 7.75

 

Panna cotta van witte chocolade in 
combinatie met Belgisch chocoladeroomijs

€ 7.75

 

Kaasplankje met kazen van 
het Medemblikker kaaswinkeltje

€ 11.50