Welkom » Menukaart » A la carte

VOORGERECHTEN

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood


Frisse pomodori tomatensoep met crème fraîche

€  7.50

 

Rijk gevulde vissoep met een vleugje Pernod

€  9.50

 

Warme huisgerookte zalm met balsamico- en sinaasappelconfit

€  11.50

 

Carpaccio van huisgerookte ossenhaas met rucola,
Parmezaanse kaas en pesto

€ 11.50

 

Ongepelde hele gamba's, gebakken in tomatensaus
met knoflook en crème fraîche

€ 12.00

 

Hollandse garnalencocktail met cocktailsaus

€ 13.50

 

Vegetarische antipasti bestaande uit brood, hummus, feta,

gevulde tomaatjes, aubergine en gemarineerde champignons

€ 12.50

 

Koude Vietnamese loempia met een vulling van gemarineerd buikspek

€ 11.50

 

Gekonfijte eendenbout op een frisse salade, in combinatie met
zwarte bessensaus en rode uiencompote

€ 10.50


HOOFDGERECHTEN

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse garnituren


VLEESGERECHTEN

Gemarineerde spareribs met knoflook- en chilisaus

€ 19.50

 

Oma's draadjesvlees, geserveerd op authentiek petroleumstelletje

€ 18.50

 

Gebakken tournedos met een pittige saus van groene pepers

€ 23.75

 

Dry aged Black Angus rib-eye geserveerd met

truffelglace en aardappelgratin
€ 24.50

 

Gepekelde porkchop met een frisse koolsalade en salsa

€ 22.50

 

Gebakken varkenshaas met champignonroomsaus en

paddenstoelenchips

€ 22.50

 

Kalkoenfilet met gepofte zoete aardappel en kruiden-crème fraîche

€ 20.50



HOOFDGERECHTEN

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse garnituren


VISGERECHTEN

 

Grote portie ongepelde hele gamba's, gebakken in
tomatensaus 
met knoflook en crème fraîche

€ 23.50

 

Hele dorade gegrild en geserveerd met een pittige oriëntaalse saus

€ 19.50

 

Drie gebakken sliptongen in combinatie met remouladesaus

€ 23.50

 

Mediterraanse visstoofschotel gevuld met verschillende vissoorten,

geserveerd met breekbrood

€ 19.50

 

VEGETARISCH

 

Opgerolde flammkuchen met een vulling van groenteragout,
geserveerd met kruiden-crème fraîche

€ 17.50

Vegan tandooricurry met chapati (Indiaas brood)

€ 17.50

 

Falafel geserveerd met een salsa van tomaat en paprika
en parelcouscous

€ 18.00

 

Zwitserse kaasfondue met brood en rauwkost

€ 21.50

 


DESSERTS


Dame Blanche

€  6.75

 

Lelijk eendje: Vanilleroomijs met advocaat

€  6.75

 

Huisgemaakte parfait van framboos en witte chocolade

€ 6.50

 

Crème brûlée met Werther's Original en karamelroomijs

€ 7.75

 

Scroppino met citroenijs, Limoncello en prosecco

€ 7.75

 

Cheesecake van mango en passievrucht met mango-ijs

€ 7.75

 

Aardbeien Romanoff met witte chocoladeijs

€ 7.75

 

Tiramisu met chocolade en stroopwafel,
geserveerd met banaanijs

€ 7.75