Welkom » Menukaart » A la carte

VOORGERECHTEN

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood


Frisse pomodori tomatensoep met crème fraîche

€  7.50

 

Rijk gevulde vissoep met een vleugje Pernod

€  9.50

 

Warme huisgerookte zalm met een duet van
balsamico- en sinaasappelconfit

€  11.50

 

Carpaccio van huisgerookte ossenhaas met rucola,
Parmezaanse kaas en pesto

€ 11.50

 

Ongepelde hele gamba's, gebakken in tomatensaus
met knoflook en crème fraîche

€ 12.00

 

Hollandse garnalencocktail met cocktailsaus

€ 13.50

 

Op verse dennennaalden gerookte eendenborst, geserveerd met granaatappelsiroop, paddenstoelenchips en gekarameliseerde noten

€ 11.00

 

Frisse salade met geraspte feta en gekonfijte
cherrytomaatjes
€ 10.50

 

Risotto met bospaddenstoelen en truffel met daarover
gemarineerde tonijn geschaafd
€ 12.50


HOOFDGERECHTEN

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse garnituren


VLEESGERECHTEN

Gemarineerde spare-ribs met knoflook- en chilisaus

€ 19.50

 

Oma's draadjesvlees, geserveerd op authentiek petroleumstelletje

€ 18.50

 

Gebakken tournedos met een pittige saus van groene pepers

€ 23.75

 

Crépinette met kalfszwezerik en gevogeltemousse,

in combinatie met dragonfond

€ 24.00

 

Dry aged Black Angus rib-eye geserveerd met

truffelglace en aardappelgratin
€ 24.50

 

Gekonfijte eendenbout in combinatie met spinazie,

spekfeuille en framozensaus
€ 21.50

 

Kangoeroebiefstuk met zoete aardappelfriet en

andalousesaus
€ 22.50

 



HOOFDGERECHTEN

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse garnituren


VISGERECHTEN

 

Grote portie ongepelde hele gamba's, gebakken in
tomatensaus 
met knoflook en crème fraîche

€ 23.50

 

Corvinafilet gemarineerd in limoensap en knoflook,
met daarbij guacamole en gegrilde paprika
€ 22.50

 

Snoekbaars gegratineerd met garnalenmousse en
geserveerd met kreeftenbouillon
€ 22.50

 

Zeebaars in combinatie met groententagliatelle en
cognac-gorgonzolasaus
€ 22.50

 

 

VEGETARISCH

 

Opgerolde flammkuchen met een vulling van groenteragout,
geserveerd met kruiden-crème fraîche

€ 17.50

Kokoscurry met Indiase naan en Japanse udon noedels

€ 17.50

 

Falafel geserveerd met een salsa van tomaat en paprika
en parelcouscous

€ 18.00

 

Zwitserse kaasfondue met brood en rauwkost

€ 21.50

 


DESSERTS


Dame Blanche

€  6.75

 

Lelijk eendje: Vanilleroomijs met advocaat en slagroom

€  6.75

 

Yoghurtparfait met kersen,  geserveerd met kaneel-karamelsaus

€ 6.50

 

Crème brûlée met Werther's Original en karamelroomijs

€ 7.75

 

Panna cotta van banaan en hazelnoot met kokosijs
€ 7.75

 

Cheesecake met framboos en zwarte bes met yoghurtijs
€ 7.75

 

Trifle met laagjes van brownie, stroopwafel en karamel
€ 7.75

 

Chocolademousse afgedekt met gekarameliseerde
marsepein en geserveerd met crème anglaise

€ 7.75