Welkom » Menukaart » voorgerechten

Frisse pommodori tomatensoep met een wolkje crème-fraîche.

€  6.95


Rijk gevulde vissoep met een vleugje Pernod.

€  9.00


Huisgerookte zeebaarsfilet gemarineerd in whisky, geserveerd met mangochutney.

€ 11.50


Warme huisgerookte zalm op geconfijte limoenen met een frisse orangedressing.

€  9.75


Carpaccio van huisgerookte ossenhaas met rucola, parmesan en pesto.

€ 10.50


Hele gamba's, gebakken met tomaat, knoflook en crème-fraiche. Geserveerd in de saus. 

€ 11.50


Hollandse garnalencocktail met cocktailsaus.

€ 12.50


Variatie van antipasti: chorizo, olijven, huisgerookte zalm, feta, serranoham, kerriesoep en pastei met lamsgehakt.

€ 13.50


Gegratineerde geitenkaas, geserveerd op een groene salade, met gekarameliseerde walnoten.

€  12.50