Welkom » Menukaart » voorgerechten

Frisse pommodori tomatensoep met een wolkje crème-fraîche.

€  6.95


Rijk gevulde vissoep met een vleugje Pernod.

€  9.00


Pot-au-feu (porseleinen potje, afgedekt met korstdeeg), gevuld met everzwijn en uit de oven geserveerd.

€  9.50


Warme huisgerookte zalm op geconfijte limoenen met een frisse orangedressing.

€  9.75


Carpaccio van huisgerookte ossenhaas met rucola, parmesan en pesto.

€ 10.50


Hele gamba's, gebakken met tomaat, knoflook en crème-fraiche. Geserveerd in de saus. 

€ 11.50


Hollandse garnalencocktail met cocktailsaus.

€ 12.50


Twee filets van houtduif, geserveerd met salieconfit en een macaron, gemaakt van blini en zoete kastanjemousse.

€ 11.50


Springroll gevuld met pulled fazant op een salade van zuurkool, knolselderij en aardappel.

€  10.50