Welkom » Menukaart » voorgerechten

Frisse pommodori tomatensoep met een wolkje crème-fraîche.

€  6.95


Rijk gevulde vissoep met een vleugje Pernod.

€  9.00


Bressekip, gemarineerd in limoen en knoflook, geserveerd op een bedje van gepekelde cassave en chips van mango.

€  12.50


Warme huisgerookte zalm op geconfijte limoenen met een frisse orangedressing.

€  9.75


Carpaccio van huisgerookte ossenhaas met rucola, parmesan en pesto.

€ 10.50


Hele gamba's, gebakken met tomaat, knoflook en crème-fraiche. Geserveerd in de saus. 

€ 11.50


Hollandse garnalencocktail met cocktailsaus.

€ 12.50


Duet van coquilles en gamba's, gecombineerd met ahornsiroop en een wafel van Parmezaanse kaas.

€ 13.50


Sashimi van tonijn met kimchi-mayonaise en een salade van zeewier.

€  12.50