Welkom » Menukaart » Menu's

DRIEGANGENMENU


VOORGERECHT

Serranoham op een salsa van tomaat,

olijf en knoflook, geserveerd met truffelsaus

 

HOOFDGERECHT

Gebakken kogelbiefstuk met stroganoffsaus

OF 

Gebakken heekfilet met dragonsaus

Beide geserveerd met diverse garnituren

 

DESSERT

Mandarijnparfait met crème anglaise van Grand Marnier
en 
amandelcrunch

 

€ 27.50

 

 


VIERGANGENMENU

Iedere maand een nieuw viergangenmenu, bestaande uit de specialiteiten van de chef!


JULI 2019

                                 

 VOORGERECHT

Soft-shell crab op cajun wijze,
geserveerd op een salade

 

TUSSENGERECHT

Noisette van zeeduivel met maderasaus,
ganzenlever en brioche

 

HOOFDGERECHT

American sukade-steak met Franse uiencompote
en truffelsaus

 

DESSERT

Frisse spoom met meloensorbet en
vers fruit

 

€ 42.50