Welkom » Menukaart » Menu's

DRIEGANGENMENU


VOORGERECHT

Ardennerham op een salsa van tomaat,

olijf en knoflook, geserveerd met truffelsaus

 

HOOFDGERECHT

Gebakken kogelbiefstuk met een champignonsaus

OF 

Gebakken heekfilet met een dillesaus

Beide geserveerd met diverse garnituren

 

DESSERT

Yoghurtparfait met vruchtencompote en slagroom

 

€ 25.95

 

 


VIERGANGENMENU

Iedere maand een nieuw viergangenmenu, bestaande uit de specialiteiten van de chef

 

FEBRUARI 2019


VOORGERECHT

 

Gravad lax, op Deense wijze gemarineerde zalm met honing,
mosterd en dille, vergezeld door een crème van mierikswortel

 

TUSSENGERECHT


Twee oesters gegratineerd met parmesan
en Japans broodkruim

 

HOOFDGERECHT

Lamshaas met een mousse van flageolet, pommes dauphine
en een honing/tijmsaus

 

DESSERT

Tiramisu van mango en likeur 43
vergezeld door witte chocolade roomijs

 

€ 39.00