Welkom » Menukaart » Menu's

DRIEGANGENMENU


VOORGERECHT

Ardennerham op een crouton en een salsa van tomaat,

olijf en knoflook, geserveerd met truffelsaus

 

HOOFDGERECHT

Gebakken kogelbiefstuk met een champignonsaus

OF 

Gebakken heekfilet met een dillesaus

Beide geserveerd met diverse garnituren

 

DESSERT

Yoghurtparfait met vruchtencompote en slagroom

 

€ 24.95

 

 


VIERGANGENMENU

Iedere maand een nieuw viergangenmenu, bestaande uit de specialiteiten van de chef

 

DECEMBER 2018


VOORGERECHT

Krokante koude lasagne met lagen van

krab – appelsalade

 

TUSSENGERECHT

Heilbotfilet gegratineerd met marsepein,
in combinatie met gorgonzolasaus

 

HOOFDGERECHT

Kalfsoester met speculaassaus, een crème van pompoen en een
soesje met een vulling van gambamousse

 

DESSERT

Bonbon gevuld met witte chocolade – butterscotch ganache,
 geserveerd met hazelnootcrème

 

€ 39.00