Welkom » Menukaart » Menu's

DRIEGANGENMENU


VOORGERECHT

Ardennerham op een salsa van tomaat,

olijf en knoflook, geserveerd met truffelsaus

 

HOOFDGERECHT

Gebakken kogelbiefstuk met een champignonsaus

OF 

Gebakken heekfilet met een dillesaus

Beide geserveerd met diverse garnituren

 

DESSERT

Yoghurtparfait met vruchtencompote en slagroom

 

€ 27,50

 

 


VIERGANGENMENU

Iedere maand een nieuw viergangenmenu, bestaande uit de specialiteiten van de chef

 

MEI    2019


 

                                 

                                                                      VOORGERECHT

                          Crudité van asperge en Argentijnse gamba’s verpakt op

                                                                       Vietnamese wijze

 

TUSSENGERECHT

                Coquille schelp gevuld met coquille, Hollandse garnalen en asperge

 

HOOFDGERECHT

        Zweeds uitloopvarken met asperges, dolma’s en zachte mosterdsaus  

 

DESSERT

                                                                     Aardbei Romanov 

 

€ 39.00