Welkom » Menukaart » Menu's

DRIEGANGENMENU


VOORGERECHT

Serranoham op een salsa van tomaat,

olijf en knoflook, geserveerd met truffelsaus

 

HOOFDGERECHT

Gebakken kogelbiefstuk met stroganoffsaus

OF 

Gebakken heekfilet met dragonsaus

Beide geserveerd met diverse garnituren

 

DESSERT

Mandarijnparfait met crème anglaise van Grand Marnier
en 
amandelcrunch

 

€ 27.50

 

 


VIERGANGENMENU

Iedere maand een nieuw viergangenmenu, bestaande uit de specialiteiten van de chef!


AUGUSTUS 2019

                                 

 VOORGERECHT

Gravad lax, ofwel gemarineerde Scandinavische zalm

 

TUSSENGERECHT

Escargot geserveerd op Frans klassieke wijze

 

HOOFDGERECHT

Lamshaas in combinatie met vijg, een biscuit van Parmezaanse kaas
en ahornsiroop verrijkt met gember

 

DESSERT

Kaasplankje

 

€ 42.50