Welkom » Menukaart » maandmenu

CHEF'S SPECIALS

Iedere maand een nieuw viergangenmenu, bestaande uit de specialiteiten van de chef.

AUGUSTUS  2017 en OKTOBER 2017


AUGUSTUS 2017


VOORGERECHT

Gravad lax geserveerd in een gazpacho van komkommer,

munt en Griekse yoghurt vergezeld door buffelmozzarella

***

TUSSENGERECHT

Huisgemaakte spring roll gevuld met pekingeend,

geserveerd op een oriëntaalse salade

***

HOOFDGERECHT

Licht gepekelde filet van Zweeds vrije uitloop varken,

met daarbij een vijgensaus en zoete aardappel frites

***

DESSERT

Eigentijdse tiramisu met een saus van blauwe bessen

en een koekje van koffie

***

 

€ 39,00 p.p.

 


OKTOBER 2017


VOORGERECHT

Buffelmozzarella gemarmerd met een extract van paprika, geserveerd op een tomaat-anijsmarinade en compleet gemaakt met chips van serranoham

en spaghetti gemaakt van basilicum

***

TUSSENGERECHT

Kabeljauwrug gegratineerd met marsepein en geserveerd met gorgonzolasaus

***

HOOFDGERECHT

Surf & Turf van filet mignon en Black Tiger gamba,

in combinatie met een bospaddenstoelensaus

***

DESSERT

Stoofpeer gevuld met advocaat en chocolade, daarna geflambeerd met absint

***

 

€ 39,00 p.p.