Welkom » Menukaart » A la carte

VOORGERECHTEN

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood


Frisse pomodori tomatensoep met crème fraîche

€  7.50

 

Rijk gevulde vissoep met een vleugje Pernod

€  9.50

 

                                 In chili en truffelolie gemarineerde gegrilde zeebaarsfilet

                                                                        met Quinoa salade                                                                                                                                           € 11.50

 

Warme huisgerookte zalm met een duet van balsamico- en sinaasappelconfit

€  11.50

 

Carpaccio van huisgerookte ossenhaas met rucola,
Parmezaanse kaas en pesto

€ 11.50

 

Ongepelde hele gamba's, gebakken in tomatensaus
met knoflook en crème fraîche

€ 12.00

 

Hollandse garnalencocktail met cocktailsaus

€ 13.50

 

                                   Gebakken kwartel met een taartje van hennepzaad

                                          geserveerd met een saus van ahornsiroop                                              € 11.50

 


DESSERTS


Dame Blanche

€  6.75

 

Lelijk eendje: Vanilleroomijs met advocaat en slagroom

€  6.75

 

Yoghurtparfait met vruchtencompote en slagroom

€ 6.50

 

Brownie met noten, cranberries en vanilleroomijs 

€ 7.75

 

Panna cotta van banaan, met karamelsaus en
gekarameliseerde banaan

€ 7.75

 

                                     Gekarameliseerde ananas afgeblust met Malibu

                                                      geserveerd met kokosijs                                                                                                                                                             € 7.75

 

                                  Tiramisu van mango en likeur 43 vergezeld door

                                                            witte chocolade roomijs  

                                                                                     € 7.75

 


HOOFDGERECHTEN

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse garnituren


VLEESGERECHTEN

Gemarineerde spare-ribs met knoflook- en chilisaus

€ 19.50

 

Oma's draadjesvlees, geserveerd op authentiek petroleumstelletje

€ 18.50

 

Gebakken tournedos met een pittige saus van groene pepers

€ 23.75

 

Gekonfijte eendenbout met wilde Italiaanse spinazie, knoflook-aardappelpuree en granaatappelconfit

€ 21.50

 

Lamsschouder in het geheel gebraden, geserveerd met mangochutney, Andalousesaus en komkommerraita

€ 22.50

 

 

VISGERECHTEN

 

Grote portie ongepelde hele gamba's, gebakken in tomatensaus
met knoflook en crème fraîche

€ 23.50

 

                             Zwaardvis met gepofte tros tomaatjes, citroendressing

                                                           en lavas chutney                                                                                                                                                                      € 22.50

 

                                         Zalmfilet met kreeftensaus en in rode port

                                                       gekarameliseerde zilveruitjes                                                                                                                         € 21.50

 

Gebakken harderfilet met rösti van roseval aardappel,
knoflook,
salie en Parmezaanse kaas

€ 23.00

 

 

VEGETARISCH

Flammkuchen met een vulling van groenteragout, 
geserveerd met kruiden-crème fraîche

€ 17.50

 

Zwitserse kaasfondue met brood en rauwkost

€ 21.50