Welkom » Menukaart » A la carte

VOORGERECHTEN

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood


Frisse pomodori tomatensoep met crème fraîche

€  7.50

 

Rijk gevulde vissoep met een vleugje Pernod

€  9.50

 

Warme huisgerookte zalm met een duet van balsamico- en sinaasappelconfit

€  11.50

 

Carpaccio van huisgerookte ossenhaas met rucola,
Parmezaanse kaas en pesto

€ 11.50

 

Ongepelde hele gamba's, gebakken in tomatensaus
met knoflook en crème fraîche

€ 12.00

 

Hollandse garnalencocktail met cocktailsaus

€ 13.50

 

Turkse fetasalade met tomaat, paprika en olijven

€ 11.50

 

Tonijn gemarineerd in limoensap, gecombineerd met kokosschuim,
jalapeños, guacamole en koriander

€ 10.50

 


DESSERTS


Dame Blanche

€  6.75

 

Lelijk eendje: Vanilleroomijs met advocaat en slagroom

€  6.75

 

Mandarijnparfait met crème anglaise van Grand Marnier
en 
amandelcrunch

€ 6.50

 

Limoncello-cheesecake geserveerd met citroensorbet

€ 7.75

 

Tiramisu van mango en Licor 43 vergezeld door 
witte chocoladeroomijs  

€ 7.75

 

Panna cotta van kamille en popcorn, 
in combinatie met boerenroomijs

€ 7.75

 

Frisse spoom met meloensorbet en vers fruit

€ 7.75

 


HOOFDGERECHTEN

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met diverse garnituren


VLEESGERECHTEN

Gemarineerde spare-ribs met knoflook- en chilisaus

€ 19.50

 

Oma's draadjesvlees, geserveerd op authentiek petroleumstelletje

€ 18.50

 

Gebakken tournedos met een pittige saus van groene pepers

€ 23.75

 

                                    Gebakken varkenshaas geserveerd met een

                                                                         bearnaisesaus

€ 20.50    

 

Tamme eendenborst met bosbessensaus

€ 21.50

 

Kalfsoester met risotto, gorgonzolasaus en
een spinazietaartje

€ 22.50

 

 

VISGERECHTEN

 

Grote portie ongepelde hele gamba's, gebakken in tomatensaus
met knoflook en crème fraîche

€ 23.50

 

Corvinafilet en gebakken gamba's geserveerd in 
een Thaise kruidenbouillon

€ 22.50

 

Drie gebakken sliptongen geserveerd met remouladesaus

€ 22.50

 

Mosselpannetje geserveerd met verschillende sauzen

€ 19.50

 

Tonijnsteak in combinatie met venkel en
crème van mierikswortel

€ 22.50

 

 

VEGETARISCH

 

Flammkuchen met een vulling van groenteragout,
geserveerd met kruiden-crème fraîche

€ 17.50

 

Zwitserse kaasfondue met brood en rauwkost

€ 21.50