Laura Breebaart, schilderes en zangeres uit Medemblik. Zij heeft in Tel Aviv gewoond en heeft in Israël een repertoire opgebouwd met bekende wereldsongs uit de jaren zestig, zeventig en tachtig.

Zij is een creatieve duizendpoot. In 2009 studeerde ze af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, met als hoofdvak schilderen. Zij werkte als vocaliste voor verschillende bands, als model en als kunstenares, met een voorkeur voor tekenen en schilderen.

Acht jaar geleden kreeg ze haar eerste zangles op de toneelschool in Purmerend en daarna nam ze een jaar privéles. Bij haar eerste rock-cover-bandje, met de naam 'Vanished', deed ze veel ervaring op en trad regelmatig in de omgeving van Medemblik op.

 

 

VINCENT PINO

Opgegroeid in een muzikaal gezin, was het haast vanzelfsprekend dat ook Vincent iets in de muziek zou gaan doen. Het werd gitaar. Hij volgde lessen en kwam uiteindelijk terecht op het Conservatorium. Er is geen kroeg in Amsterdam waar Vincent niet heeft gespeeld. Hij kreeg bekendheid met zijn band 'Pino & the Bluebirds'. Zijn passie voor rauwe integere muziek is overduidelijk in zijn spel te horen en is zeer aanstekelijk.

Momenteel werkt Vincent Pino in Amsterdam aan de opnamen van een documentaire over dergelijke muziek.